Foto van vrouw die slaat op een bokszak

Cursus kickboksen voor dames

Een cursus boksen of kickboksen is een goede manier om de basisprincipes van deze sporten onder de knie te krijgen. Hoewel veel dames enthousiast aan onze cursussen kickboksen deelnamen, hebben we besloten om dit aanbod te beëindigen. Maar lees verder, we hebben een aantal hele goede redenen. Waarom dan geen cursus meer? Nou, er kleven enkele kleine nadelen aan deelname aan een cursus. In grotere groepen is er over het algemeen minder persoonlijke aandacht. Je moet het tempo van de groep volgen, en als je de cursus begint, moet je hem ook afmaken, anders voelt het als verspilde moeite. Bovendien kun je niet sneller vooruitgaan naar een hoger niveau als je daar behoefte aan hebt.

Personal training voor een extra laag tarief.

Hier komt ons bijzondere aanbod om de hoek kijken: 1 op 1 kickboksbegeleiding speciaal voor dames. Bij ons staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. We passen onze trainingen aan op basis van jouw mogelijkheden, wensen en huidige conditieniveau. Maak je geen zorgen meer over het tempo dat anderen bepalen; jij hebt de touwtjes in handen. Onze instructeurs leren je echt kennen, herkennen jouw sterke punten en helpen je om aan jouw zwakkere punten te werken. Met deze persoonlijke aanpak kun je zo lang doorgaan als je wilt. Er is geen vaste einddatum zoals bij cursussen. Je kunt je voortgang volgen en in je eigen tempo groeien. En het mooie is dat, zodra je het vertrouwen en de vaardigheden hebt opgebouwd, je kunt overstappen naar groepslessen als dat is wat je wilt. Je zult je zelfverzekerd voelen en klaar zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bovendien bieden we deze persoonlijke training tegen een zeer betaalbaar tarief aan. Dus, nu begrijp je waarom we geen cursussen meer aanbieden maar in plaats daarvan personal training voor vrouwen. Kies voor deze persoonlijke benadering, waarbij je de regie hebt over jouw training. Ontdek hoe kickboksen je sterker maakt en zelfvertrouwen opbouwt. Bij ons staat jouw succes centraal. Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw kickboksavontuur op de best mogelijke manier. We staan klaar om je te ondersteunen en begeleiden, in jouw eigen tempo, volgens jouw eigen voorwaard.

You don't have to be fit to start, you have to START to be FIT

Waar & wanneer?

Maandag trainen we van 18:15 tot 19:15 in Den Haag: O.G. Heldringschool, Ijsvogelplein 10

Dinsdag trainen we van 19:45 tot 20:45 in Leidschenveen: SWS Balans, Klaverveld 5

Donderdag trainen we van 19:00 tot 20:00 in Leidschendam: IKC Mmixx, De Tol 2

We gebruiken deze cookies om de website goed te laten functioneren. Als je op onze website blijft, gaan we er vanuit dat je dit prima vindt.