Foto van vrouw die slaat op een bokszak

Toegankelijke Kickbokstrainingen voor Vrouwen van alle leeftijden

Bij Team Moody geloven we in de kracht van kickboksen en boksen, en we zijn vastbesloten om deze geweldige sporten toegankelijk te maken voor vrouwen van alle leeftijden. We begrijpen dat het een grote stap kan zijn om te beginnen met kickboksen, maar we zijn hier om je te vertellen dat het nooit te laat is om te beginnen. Onze trainingen zijn speciaal ontworpen om vrouwen van verschillende leeftijden de kans te geven om te profiteren van de vele voordelen van deze sporten.

Waarom Kickboksen voor Vrouwen?

Laten we eens kijken naar waarom kickboksen een fantastische keuze is voor vrouwen, ongeacht hun leeftijd. Ten eerste is het een uitstekende manier om aan je conditie te werken en calorieën te verbranden. Het helpt je om je uithoudingsvermogen te vergroten en je kracht te ontwikkelen. Daarnaast verbetert kickboksen je coördinatie en helpt het je om stress los te laten.

Misschien heb je altijd al de wens gehad om te leren hoe je jezelf kunt verdedigen of ben je gewoon op zoek naar een leuke en uitdagende manier om in vorm te blijven. Wat je reden ook is, kickboksen kan aan al deze behoeften voldoen.

Cursussen 

In het verleden hebben we bij Team Moody cursussen aangeboden, variërend van 6 tot 12 weken, speciaal voor beginners. Deze cursussen waren bedoeld om vrouwen op een gestructureerde en ondersteunende manier kennis te laten maken met de wereld van kickboksen en boksen. Veel vrouwen hebben van deze cursussen genoten en veel geleerd, maar we begrijpen ook dat ze niet voor iedereen de perfecte optie waren.

1 op 1 Begeleiding voor Jou

Daarom hebben we besloten om onze aanpak te veranderen en ons te richten op 1 op 1 kickboksbegeleiding speciaal voor dames. Dit betekent dat je nu de mogelijkheid hebt om persoonlijke aandacht te krijgen en je trainingen volledig aan te passen aan jouw behoeften, ongeacht je leeftijd. Of je nu 20 bent of 60, onze instructeurs zijn er om je te ondersteunen.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het tempo van anderen of het gevoel hebben dat je vastzit in een groep. Met 1 op 1 begeleiding heb je de controle over je training. Onze instructeurs zullen je helpen om sterker te worden, je zelfvertrouwen te vergroten en je persoonlijke doelen te bereiken.

Betaalbaar en Flexibel

Bovendien bieden we deze persoonlijke training aan tegen een zeer betaalbaar tarief, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geen vaste einddatum, geen druk om de cursus af te maken. Je kunt trainen zo lang als je wilt en als je er klaar voor bent, kun je doorstromen naar groepslessen.

Kortom, bij Team Moody zijn onze kickbokstrainingen toegankelijk voor vrouwen van alle leeftijden. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze community, waar je jezelf kunt ontwikkelen, plezier kunt hebben en je fitnessdoelen kunt bereiken, ongeacht je leeftijd. Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw kickboksavontuur op jouw eigen voorwaarden. We staan klaar om je te verwelkomen en te ondersteunen op je reis naar een sterker en zelfverzekerder zelf.

Waar & wanneer?

Maandag trainen we van 18:15 tot 19:15 in Den Haag: O.G. Heldringschool, Ijsvogelplein 10

Dinsdag trainen we van 19:45 tot 20:45 in Leidschenveen: SWS Balans, Klaverveld 5

Donderdag trainen we van 19:00 tot 20:00 in Leidschendam: IKC Mmixx, De Tol 2

We gebruiken deze cookies om de website goed te laten functioneren. Als je op onze website blijft, gaan we er vanuit dat je dit prima vindt.