Foto van vrouw die slaat op een bokszak

Kickboksen voor vrouwen in Den Haag

Ben jij als vrouw op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag kickboksen in Den Haag? 

Geef toe, je zou best wel willen kickboksen of boksen in Den Haag, toch? Het lijkt geweldig om nieuwe vaardigheden te leren, lekker los te gaan, al je agressie eruit te gooien en tegelijkertijd aan je conditie en figuur te werken. Je weet ook dat je wel tegen een stootje kunt, dus dat zal jou ook niet tegenhouden. Maar je wilt natuurlijk geen blessures oplopen, dus je zoekt kickbokslessen die zowel veilig als vriendelijk zijn. Bij Team Moody kun je kickboksen zoals jij dat wilt.

Woon je in Den Haag, Scheveningen, Rijswijk of Kijkduin? Dan is de dichtbijzijnde locatie de O.G. Heldringschool, vlak bij het oude Rode Kruis Ziekenhuis. Je kan er gratis parkeren en we trainen in een gloed nieuwe schone school. 

Bereikbaar vanuit Rijswijk door de Prins Beatrixlaan en vervolgens de Moerweg, Soestdijksekade, Kamperfoeliestraat, Goudenregenstraat uitrijden.

Bereikbaar vanuit Kijkduin door de sportlaan af te rijden.

Kickboksen voor vrouwen in Den Haag

Dag en tijd:

Elke maandag van 18.15 – 19.15

Kickboksen voor vrouwen in Den Haag

Waar & wanneer?

Maandag trainen we van 18:15 tot 19:15 in Den Haag: O.G. Heldringschool, Ijsvogelplein 10

Dinsdag trainen we van 19:45 tot 20:45 in Leidschenveen: SWS Balans, Klaverveld 5

Donderdag trainen we van 19:00 tot 20:00 in Leidschendam: IKC Mmixx, De Tol 2

Vrienden van Team Moody

Kracht en Zelfvertrouwen voor kinderen.
Super leuke sportieve lessen in judo, boksen en sociale weerbaarheid. Voor kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken maar ook zeer effectieve zelfverdediging voor bijvoorbeeld je dochter of zoon!

Social Sport Dynamics Anti-pest trainingen voor kinderen in Den Haag. Vanaf 5 jaar Privé en groepslessen voor Scholen, NSO’s, BSO’s of kom kijken bij één van onze locaties!

Social Sport Pro  Kickboksworkshops, Bedrijfsuitjes en Personal Training in Den Haag. Diverse vechtsporten als Grappling, MMA (mixed martial arts), Brazilian Jiu Jitsu, Boksen. Ook voor kinderfeestjes!

Simone Nieuwenbroek
Simone Nieuwenbroek
Lees verder
Sinds twee jaar kickboks ik bij Team Moody - wat een topkeuze! Lekker een, twee of drie keer per week aan de slag met een gezellige groep vrouwen. Alex en Selina zijn geweldig en geven met veel aandacht de trainingen. Krachttraining en techniek worden goed afgewisseld met leuke cardio-oefeningen en dus is er voor ieder wat wils. Zoek je dus een leuke kickboksschool, wil je aan je kracht, techniek of je conditie werken én een excuus hebben om wél meerdere keren in de week te sporten? Dan is natuurlijk de enige juiste keuze Team Moody!
Caro de Paro
Caro de Paro
Lees verder
Bij twijfel : gewoon een keer op proefles gaan. Dan krijg je 1 op 1 aanwijzingen en kan je gelijk merken dat iedereen op eigen niveau kan starten en gelijk meedoen. Alexander heeft oog voor elke deelnemer en kan met wat kleine aanwijzingen je steeds wat verder helpen in je training. Het is echt leuk om te merken hoe snel je in deze lessen iets kan opbouwen en steeds een beetje kan verbeteren. Beginners en oude rotten zitten samen in de groep en halen allemaal wat uit de training! Klinkt misschien nu wel heel serieus allemaal, dus even voor de duidelijkheid: het is vooral héél leuk om te doen en een portie humor is volgens mij één van de werkzame ingrediënten van deze trainingen.
Daniëlle Toet
Daniëlle Toet
Lees verder
Super leuk! Ben blij dat ik donderdag weer mee kan doen na een paar weken eruit te zijn geweest..gaan er weer lekker tegen aan! Altijd gezellig en lekker bezig👊😀
Kenza Boussif
Kenza Boussif
Lees verder
Ik ben al sinds 2018 bij team Moody aan het Kickboxen. Ik heb het helemaal naar me zin en kan niet meer stoppen 🥊 Wanneer ik kan, ga ik drie keer per week trainen. Na de training voel ik mij goed en kan de volgende dag met nieuwe energie mijn dag starten😀 Het is echt een aanrader om als vrouw bij team Moody te komen trainen. Je wordt sterk en energiek 💪
Previous
Next

We gebruiken deze cookies om de website goed te laten functioneren. Als je op onze website blijft, gaan we er vanuit dat je dit prima vindt.