Kickboksen voor Vrouwen van alle leeftijden

Bij Team Moody ben je aan het juiste adres voor groepslessen kickboksen speciaal voor vrouwen in Den Haag. Onze trainingen bieden niet alleen de mogelijkheid om kickbokstechnieken en zelfverdediging onder de knie te krijgen, maar je werkt ook aan je conditie. Zelfverdediging vormt een belangrijk onderdeel, waardoor je niet alleen sportieve vaardigheden ontwikkelt, maar ook jezelf beter kunt beschermen.

Sporten, met kickboksen in het bijzonder, is een geweldige manier om te ontspannen en stress te laten varen. Door flink uit te halen tegen een stootkussen, vergeet je even de alledaagse zorgen. De fysieke inspanning helpt je uit je hoofd te treden en weer in contact te komen met je lichaam. Tijdens de training kun je gewoon je gedachten loslaten en in het moment zijn, waardoor je jezelf opnieuw leert kennen.

De meeste vrouwen die bij ons trainen, komen om te ontladen, om even de dagelijkse beslommeringen achter zich te laten. Dit klinkt misschien een beetje zweverig, maar het is echt een krachtige manier om jezelf beter te voelen en de druk van het dagelijks leven te verminderen.

Wanneer we spreken over veilig trainen, bedoelen we niet alleen fysieke veiligheid, maar ook sociale veiligheid. Bij Team Moody begrijpen we dat iedereen weleens een mindere dag heeft, en we houden altijd rekening met elkaar.

Waarom kiezen vrouwen voor Kickboksen bij Team Moody?

Hoewel kickboksen overal in Den Haag te leren is, onderscheiden wij ons door ons specialisme in kickbokstrainingen voor vrouwen en beginners. Daarom kiezen vrouwen voor Team Moody:
  1. Veiligheid staat voorop.
  2. Exclusieve trainingen voor vrouwen.
  3. Speciaal ontworpen voor beginners.
  4. Persoonlijke aandacht is de norm.

Extra aandacht

Bij Team Moody krijg je extra begeleiding, zeker als je het idee van kickboksen spannend vindt. Vragen zoals “Krijg ik voldoende aandacht?”, “Moet ik direct met gevorderden trainen?”, en “Slaan en schoppen we elkaar echt hard?” zijn begrijpelijke zorgen. We verzekeren je dat alles op jouw eigen tempo wordt opgebouwd. De trainingen zijn veilig, en je behoudt altijd de controle. Je hoeft niet met gevorderden te trainen; we zorgen ervoor dat je start met andere vrouwen die ook nieuw zijn in deze sport. Daarnaast kun je rekenen op persoonlijke 1-op-1 begeleiding om je vertrouwen en vaardigheden op te bouwen. Dus, maak je geen zorgen; kickboksen kan een geweldige ervaring zijn, zelfs als het aanvankelijk wat spannend lijkt!

Betaalbaar en Flexibel

Bovendien bieden we deze trainingen aan tegen een zeer betaalbaar tarief, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Er zijn geen vaste einddata en geen druk om een cursus af te maken. Je kunt trainen zolang als je wilt, en als je er klaar voor bent, kun je doorgaan naar groepslessen.

Kortom, bij Team Moody zijn onze kickbokstrainingen toegankelijk voor vrouwen van alle leeftijden. We nodigen je van harte uit om deel uit te maken van onze community, waar je jezelf kunt ontwikkelen, plezier kunt hebben, en ongeacht je leeftijd je fitnessdoelen kunt bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en begin een nieuw avontuur op jouw eigen voorwaarden.

You don't have to be fit to start, you have to START to be FIT

Waar & wanneer?

Maandag trainen we van 18:15 tot 19:15 in Scheveningen / Den Haag: O.G. Heldringschool, Ijsvogelplein 10

Dinsdag trainen we van 19:45 tot 20:45 in Leidschenveen: SWS Balans, Klaverveld 5

Donderdag trainen we van 19:00 tot 20:00 in Leidschendam-Voorburg: IKC Mmixx, De Tol 251

Op zoek naar een cursus boksen of kickboksen?

Kickboksen voor vrouwen is voor alle leeftijden

We gebruiken deze cookies om de website goed te laten functioneren. Als je op onze website blijft, gaan we er vanuit dat je dit prima vindt.