Foto van vrouw die slaat op een bokszak

Kickboksen voor vrouwen in Leidschenveen / Den Haag

Vrouwen die willen leren kickboksen, doen dat meestal bij Team Moody in Leidschenveen,, dé leukste kickboksschool voor vrouwen.

Wil jij afvallen, aan je conditie werken of gewoon leren kickboksen? Dat kan nu op de SWS Balans in Leidschenveen! Samen met dames zoals jij, die lekker willen trainen maar geen competitie willen doen. We trainen daarom alleen maar cardio kickbokstechnieken. Heb je geen conditie? Geen probleem, je bent niet de enige 😉 Wij willen jou helpen om toch te beginnen met sporten!

Woon je in Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer? Dan is de dichtbijzijnde locatie de SWS Balans. Je kan er gratis parkeren. Bovendien heeft de airconditioning!

Eenvoudig te bereiken, vlak bij de Gamma naast de A4. Ook vanuit Den Haag!

Dag en tijd:

Elke dinsdag van 19:45 – 20.45

SWS Balans
Klaverveld 5, Den Haag / Leidschenveen

Deze locatie is +/- op 10 minuten rijden voor alle dames die wonen in:

  1. Leidschendam
  2. Voorburg
  3. Leidschenveen
  4. Voorschoten
  5. Zoetermeer
  6. Nootdorp
  7. Pijnacker

Woon je in de buurt? Dan kun je ook trainen op de donderdag in Leidschendam-Voorburg! Klik hier voor Leidschendam-Voorburg

You don't have to be fit to start, you have to START to be FIT

Waar & wanneer?

Maandag trainen we van 18:15 tot 19:15 in Scheveningen / Den Haag: O.G. Heldringschool, Ijsvogelplein 10

Dinsdag trainen we van 19:45 tot 20:45 in Leidschenveen: SWS Balans, Klaverveld 5

Donderdag trainen we van 19:00 tot 20:00 in Leidschendam-Voorburg: IKC Mmixx, De Tol 251

Op zoek naar een cursus boksen of kickboksen?

Kickboksen voor vrouwen is voor alle leeftijden

Vrienden van Team Moody

Kracht en Zelfvertrouwen voor kinderen.
Super leuke sportieve lessen in judo, boksen en sociale weerbaarheid. Voor kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken maar ook zeer effectieve zelfverdediging voor bijvoorbeeld je dochter of zoon!

Social Sport Dynamics Anti-pest trainingen voor kinderen in Den Haag. Vanaf 5 jaar Privé en groepslessen voor Scholen, NSO’s, BSO’s of kom kijken bij één van onze locaties!

Social Sport Pro  Kickboksworkshops, Bedrijfsuitjes en Personal Training in Den Haag. Diverse vechtsporten als Grappling, MMA (mixed martial arts), Brazilian Jiu Jitsu, Boksen. Ook voor kinderfeestjes!

Simone Nieuwenbroek
Simone Nieuwenbroek
Lees verder
Sinds twee jaar kickboks ik bij Team Moody - wat een topkeuze! Lekker een, twee of drie keer per week aan de slag met een gezellige groep vrouwen. Alex en Selina zijn geweldig en geven met veel aandacht de trainingen. Krachttraining en techniek worden goed afgewisseld met leuke cardio-oefeningen en dus is er voor ieder wat wils. Zoek je dus een leuke kickboksschool, wil je aan je kracht, techniek of je conditie werken én een excuus hebben om wél meerdere keren in de week te sporten? Dan is natuurlijk de enige juiste keuze Team Moody!
Caro de Paro
Caro de Paro
Lees verder
Bij twijfel : gewoon een keer op proefles gaan. Dan krijg je 1 op 1 aanwijzingen en kan je gelijk merken dat iedereen op eigen niveau kan starten en gelijk meedoen. Alexander heeft oog voor elke deelnemer en kan met wat kleine aanwijzingen je steeds wat verder helpen in je training. Het is echt leuk om te merken hoe snel je in deze lessen iets kan opbouwen en steeds een beetje kan verbeteren. Beginners en oude rotten zitten samen in de groep en halen allemaal wat uit de training! Klinkt misschien nu wel heel serieus allemaal, dus even voor de duidelijkheid: het is vooral héél leuk om te doen en een portie humor is volgens mij één van de werkzame ingrediënten van deze trainingen.
Daniëlle Toet
Daniëlle Toet
Lees verder
Super leuk! Ben blij dat ik donderdag weer mee kan doen na een paar weken eruit te zijn geweest..gaan er weer lekker tegen aan! Altijd gezellig en lekker bezig👊😀
Kenza Boussif
Kenza Boussif
Lees verder
Ik ben al sinds 2018 bij team Moody aan het Kickboxen. Ik heb het helemaal naar me zin en kan niet meer stoppen 🥊 Wanneer ik kan, ga ik drie keer per week trainen. Na de training voel ik mij goed en kan de volgende dag met nieuwe energie mijn dag starten😀 Het is echt een aanrader om als vrouw bij team Moody te komen trainen. Je wordt sterk en energiek 💪
Previous
Next

We gebruiken deze cookies om de website goed te laten functioneren. Als je op onze website blijft, gaan we er vanuit dat je dit prima vindt.